marți, 31 octombrie 2017

Pot crede


pot crede că am înțeles totul
tot ce s-a scris
pe frunza unui vis
pe aripa secundei

pot crede că am simțit
freamătul frunzei
zborul secundei

pot crede că 
am înfrunzit
sau am trecut

pot crede totul
pentru că eu
încă
nu sunt.

Adina V.

31.10.2017

3 comentarii:


  1. Nella Madchen

    "Superb, Adina! Ai concentrat atat de sensibil in vers! O sentinta a eului liric invatata din experiente si eforturi! Astfel incearca sa reconstruiasca el cuvantul cu tot ce poate surprinde abundenta, frumusetea si maturitatea experientei vitale. Frumusetea este in emotie si sensibilitate. Un afect este pregatit sa primeasca ceea ce ii ofera idealurile. Aceasta este si ideea. Atitudinea sau modalitatea spiritului se pot impune constiintei la fel ca un afect din interior sau din exterior, prin urmare se traduc in aceleasi metafore de limbaj. Realitatea interioara nu se poate experimenta in chip imediat. Dar sufletul face un pas in fata si poate afirma ca are o experienta a sinelui, si, este expresia "Pot crede". Sinele nu ridica nici o pretentie. Atitudinea este mai complicata decat afectul, de aceea exista "inca" aceasta expresie a sinelui, "nu sunt". Vei invata sa investesti in aceea parte a lui de suflet. Frumoasa expresie a fiintei, a eului liric in vers, "Pot crede". Esti scris, esti o poezie frumoasa, Adina, poti crede ca vei fi :) 🌺🍃"




    Ah, Nella! ...M-ai emotionat profund. Nu am cuvinte. Permite-mi sa pun aceasta traire a ta langa cuvintele mele, pe blog. Nu vreau sa o pierd. Si stii ceva, Nella? Abia acum devine poezie ce am scris eu, acum, cand tu ai vibrat, ai creat. Da, eu sunt doar cheia care deschide poarta poeziei din tine. Te iubesc, Nella, pentru ca tu esti poezie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca Nella e poezie,tu esti izvorul poeziei,Adina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nella este minunată! Am zis că am să merg la toate conmentariile ei să le atașez la postări, pe blog, pentru a rămâne spre încăntarea cititorului această efervescență poetică a simțului ei artistic. Rase întâlnesc astfel de suflete :)
      Cu drag, Alex :)

      Ștergere

Mulțumesc tuturor pentru popas.

©Adina V. -Copyright - Toate drepturile rezervate